E-bog: Strikkede dukker – Amy og Alice

Her kommer en dejlig farvestrålende e-bog med inspirerende billeder og opskrifter på 2 skønne strikkede dukker og 11 opskrifter på dukketøj-sæt og udstyr til dukken – 30 sider i alt.

Dukkerne er ca. 32 cm høje. Tøjet er strikket og sengetøjet er syet.

Opskrifterne er ikke er bundet til et bestemt dyrt garnmærke. Du er helt frit stillet. Garnet skal bare passe til strikkepinde nr. 2,5 og få opskrifter pinde nr. 2. Det vil sige, du kan købe garn hvor som helst, og passer pindestørrelsen, så vil garnet passe til opskrifterne. Du kan også finde dine garnrester frem fra gemmerne. Der går ikke så meget garn til de enkelte stykker tøj. Og garnrester har jo den charme, at de ofte er i nuancer, som ikke kan fås mere. Du er i det hele taget frit stillet med hensyn til farver. Brug de farver, du har garn til eller yndlingsfarverne, de farver, der er moderne eller de farver, der engang var moderne. Kun fantasien sætter grænser.

E-bog forside

 

E-bog – Strikkede dukker – Amy og Alice (PDF-fil)

Kr. 50,00

 

 

 

 

Udsnit af billeder fra bogen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Amy hvid frakke OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA