Gæstebog

Hvis du har søde :-) kommentarer til min side eller gode ideer, så skriv i min gæstebog nederst på siden.

21 Responses to Gæstebog

 1. Tone Blütecher Dysthe says:

  Kom tilfeldigvis over din nettside da jeg lette etter dukkemøbler etc. For en fantastisk flott side du har og så flink du er:) Dette ga meg masse god inspirasjon og jeg kommer til å følge bloggen din.
  God påske fra Norge!

  • Ilse Funch says:

   Det er jeg rigtig glad for at høre. Og tak for de søde ord. :-)
   God påske til dig også.

 2. Garn says:

  Ha! Faldt lige over din side, og er imponeret over din kreativitet. Godt gået!

 3. Jonna Elvin says:

  Fandt dig via linket på Facebook.
  Sikke da en guldgrube du har her.

  Må jeg sætte din adresse ind på min hjemmesiden under mine Strikkelinks?

  Hilsen Jonna

 4. Tak for al din skønne inspiration – skal til Paris i næste uge og vil prøve at finde nogle strikkeforretninger dernede – vender tilbage hvis det lykkedes!

  kh
  Trine

 5. Susanne says:

  Sikke nogle skønne og søde dukker du laver og er jo en fornøjelse og se, hvordan de bor, med de skønne boliger du har lavet.
  Har opskriften på Pernille, fra Hendes Verden i 2006 og vil helt sikker have din bog, når den udkommer. Har først lige opdaget din side, efter du skrev adressen i H.V., da jeg havde sendt opskriften på Kalle til en.
  Sjovt, du omtaler tvillingerne Nikolej & Nikoline på din blog. Dem har jeg lige strikket til en lille pige :-)- ikke at forglemme en af din nissepiger her før jul.
  Mange hilsner
  Susanne

  • Ilse Funch says:

   Hej Susanne,
   1000 tak for dit søde indlæg i min gæstebog. Det er vel nok dejligt at høre, at du kan li mine designs og mine billeder. Det er jo netop det, der gør det så sjovt. Og også skønt at høre, at der er andre end mig, der interesserer sig for at strikke dukker. :-)
   Mange hilsner fra Ilse

 6. Helle Schröder says:

  Hejsa

  Jeg var inde for at hente opskriften på din søjde elefant men linket ville ikke åbne, fik kun opskriften på kjolen, øv øv.

 7. Jeanne says:

  Super dejlige ting Josephine er bare så skøn – har strikket 4 af dem til små dialysebørn pg jeg siger dig de gjorde lykke :-)

  • Ilse Funch says:

   Tak for din søde kommentar. :-) Det glæder mig at høre at du har kunnet bruge opskrifterne og at Josefine har skabt glæde hos børnene.
   Hilsen fra Ilse

 8. Adriana says:

  thanks for share!

 9. Aino K says:

  Hold da op hvor elefanten Josefine dog sød :o) Takker mange gange for opskriften og for kigget på din fine hjemmeside :o)
  VH
  Aino

 10. Gitte says:

  Hej Ilse
  Det er en helt fortryllende side du har. Jeg så adressen hos Hendes Verden, og jeg er glad for at jeg satte linket ind. Du er nu en “favorit” og jeg glæder mig til der kommer nyt.
  Venlig hilsen
  Gitte

 11. Jane says:

  Sikken en flot hjemmeside – det er dog de sødeste strikkedukker, jeg har set. Så dejligt, at du vil dele ud af din kreativitet til alle os andre, der har brug for opskrifter for at kunne finde ud af det.

 12. Monika says:

  Sikke en lækker samling af dejlige dukker. Endnu har jeg ingen børnebørn at lave til men har gemt dine opskrifter til der måske en dag dukker nogen op. Tak fordi du vil dele din interesse og opskrifter med os andre der er lidt bundet af et færdigt oplæg.

 13. Brian K says:

  Hej Ilse

  Jeg syntes, at du har lavet en MÆGTIG flot hjemmeside og jeg kan specielt lide historien de enkelte dukker er sat i. Det er virkelig godt tænkt og “skide godt lavet”

  Fortsat god dag ;-)

  Hilsen Nina Paulsens Brian

 14. Peter says:

  Jeg synes Pip og Rap er søde :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>